Yellow, yellow!
Numai bună introducerea dacă tocmai a început toamna și culorile se vor schimba puțin câte puțin. Deși cel mai mult iubesc vara, culorile toamnei sunt partea mea preferată din acest anotimp.
Ca să nu despărțim cu un gust amar de vară, vă las cu un desert răcoros pe care neapărat să îl încercați.
Este un desert absolut nou pentru mine, dar care m-a atras prin simplitatea, și prin gusturilediferite ale ingredientelor pe care le are în compoziție. Recunosc că am rămas cu gândul la acest desert încă de când am fost in Key West, unde nu am gustat o felie de plăcintă de la ea de acasă, iar atunci când mi-a reamintit am zis ca e musai să încerc rețeta măcar o dată. Concluzia este ca mi-a plăcut foarte tare ce a ieșit, astfel că imediat după ce am terminat porțiile din pozele de mai sus am și comandat încă o tură de ingrediente.
Intenționez să refac rețeta cât de curând, ceea ce vă îndemn și pe voi. Conține ingrediente ce pot fi găsite cu ușurință și care, puse la un loc, chiar duc spre un desert extrem de reușit, chiar și pentru evenimente mai speciale.
Până data viitoare, spor la prăjiturit! <3
Key lime pie
Porții | 10 |
Timp pregătire | 1 hour |
Timp copt | 4 hours |
Timp total | 5 hours |
Tipul prăjiturii | Dessert |
Diverse | Serve Cold |
Ocazii | Birthday Party, Casual Party |
Ingrediente
- 1 Cutie frișcă
Cremă
- 19 Grame coajă de lime
- 118 Mililitri suc de lime
- 4 gălbenușuri
- 397 Grame lapte condensat
Crustă
- 125 Grame crackers
- 36 Grame zahăr
- 71 Grame unt topit
Instrucțiuni
Notă