Se apropie de final luna ianuarie deja. Partea bună este că m-am organizat măcar pe final de lună cu o rețetă nouă.
O combinație mai diferită, dar care merită încercată.
Când am auzit pentru prima dată de tortul cu morcovi nu puteam concepe cum ar putea fi un desert ce conține o legumă. Am încercat, însă, și mi-a plăcut. Te încurajez și pe tine să faci același lucru și să experimentezi arome si deserturi noi și diferite față de ce ai mânca în mod normal.
Te provoc să te oprești la o singură felie din acest tort, pentru că mie mi-a fost foarte greu.
Dar, nu mă crede pe cuvânt, cumpără ingredientele și lasă-mi un comentariu și spune-mi cum ți se pare.
Carrot cake
Porții | 12 |
Timp pregătire | 30 minutes |
Timp copt | 38 minutes |
Timp total | 1 hours, 8 minutes |
Tipul prăjiturii | Dessert |
Ocazii | Barbecue, Birthday Party, Casual Party |
Ingrediente
Blat
- 250 Grame nuci (coapte)
- 300 Grame zahăr brun
- 100 Grame zahăr
- 240ml ulei de floarea soarelui
- 4 ouă
- 133 Grame ananas (piure)
- 1 Linguriță esență de vanilie
- 312 Grame făină
- 2 Lingurițe praf de copt
- 1 Linguriță bicarbonat
- 1/2 Linguriță sare
- 1 1/2 Linguriță scorțișoară
- 1/4 Linguriță nucșoară
- 1 Linguriță ghimbir
- 260 Grame morcovi (dați prin răzătoare)
Cremă
- 260 Grame cremă de brânză (la temperatura camerei)
- 80 Grame unt (la temperatura camerei)
- 290 Grame zahăr pudră
- 1 1/2 Linguriță esență de vanilie
Instrucțiuni
Notă