Brownies cu multă ciocolată

Hola, hola!

Duminică fiind, iar pofta de dulce mereu prezentă. Ce s-a întâmplat?

Astfel, am decis că este timpul să mă apuc să pregătesc o rețetă nouă. Ciocolata este mereu printre ingredientele preferate de mine. Un brownie ce conține ciocolată nu are decât să fie una câștigătoare.

Foarte ușor de pregătit, cu ingrediente la îndemână. Singurul lucru de care m-aș plânge este că e prea puțină. Nicio problemă, rezolv data viitoare cu o porție dublă.

Încercați-o și savurați-o.

Brownies

Porții 18
Timp pregătire 1 hour
Timp copt 1 hour, 30 minutes
Timp total 2 hours, 30 minutes
Tipul prăjiturii Dessert

Ingrediente

  • 200 Grame unt
  • 350 Grame ciocolată neagră
  • 300 Grame zahăr
  • 1 Linguriță esență de vanilie
  • 4 ouă mari (la temperatura camerei)
  • 64 Grame făină albă
  • 50 Grame cacao
  • 1 Linguriță praf de copt

Instrucțiuni

Pas 1
Preîncălzește cuptorul la 190 grade și pregătește o tavă cu dimensiunea de 23/33 cm.
Pas 2
Topește untul și 260 grame din ciocolată. Eu am folosit tablete de ciocolată neagră, dar pot fi înlocuite cu bănuți de ciocolată.
Pas 3
Peste untul și ciocolata topită adaugă zahărul și vanilia.
Pas 4
Într-un bol, amestecă ouăle cu un tel, timp de un minut, până se formează o spumă la suprafață.
Pas 5
Adaugă ouăle peste amestecul cu ciocolata. Încorporează peste făina, cacaoa și praful de copt. Amestecă-le bine, iar la final adaugă restul de ciocolată.
Pas 6
Distribuie amestecul în tava pregătită. Lasă la cuptor pentru 30 de minute.
Pas 7
Poftă bună! I dare you not to eat it all at once.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.