Review formă de tort

După cum știi, una dintre cerințele pentru a participa la concursul de lansare de pe site, era scrierea unui review după anunțarea câștigătorului. Premiul concursului de prăjiturit

Monica a fost foarte conștiincioasă și mi-a trimis părerea ei despre produsele oferite de partenerii noștri de la Pentru Copt, imediat ce le-a folosit. Ea a ales să ne vorbească despre forma de tort și grilajul pentru răcit. Mai jos poți citi despre experiența ei cu produsele.

"Ei bine, despre tava de tort de 24 cm pot să vă spun că este numai bună pentru blaturi/checuri etc. Nu se arde, nu se lipește și, cel mai important, nu curge din ea, chiar dacă are fundul detașabil.  Se îmbină perfect, iar cheița de închidere/deschidere este foarte ușor de manevrat. 

tava tort

Această tavă este foarte folositoare în bucătărie, întrucât poate fi folosită și pentru formarea torturilor nu doar pentru coacerea blaturilor. Iar fundul detașabil poate fi folosit pe post de platou, și astfel nu mai ai probleme cu manevrarea. Ai scos inelul și gata. Te apuci de ornat.
 
Despre grilajul de răcit....e exact ce-mi trebuia. Imediat ce scot blatul din tavă, îl pun pe grilaj și se răcește în liniște. Nu mai stau cu grijă ca transpiră (așa cum pățeam dacă-l așezam pe fund, sau pe altă suprafață "plină") și nici nu mai trebuie să scot grătarul de la aragaz sau de la frigider să răcesc pe ele blatul. În plus poți pudra/poți însiropa/orna cu diferite siropuri și astfel surplusul se scurge liniștit și nu mai "bălțește" în tavă/pe platou. 
 
Și ...un alt mare plus...sunt foarte ușor de curățat."
Ne bucurăm că ai avut o experiență atât de plăcută cu produsele, Monica. La cât mai multe deserturi delicioase și de acum înainte.
Sper că acest review ți-a stârnit curiozitatea cu privire la produsele celor de la Pentru Copt. Ai încercat ceva de la ei? Dacă da, ce părere ai cu privire la calitatea lor?
Eu voi profita de gama variată de produse oferite și voi face câteva cumpărături. Weekend cât mai frumos!

Lasă un comentariu